NeedlePoint

Fårskinn och lockigt lammskinn för barnvagn samt som stolsdynor eller pälskuddar

Äkta fårskinn som skapar sköna fårskinnsfällar

Äkta fårskinn som skapar sköna fårskinnsfällar, finner du av högsta kvalitet på en mysig gård i Skåne. Där finns ett brett utbud av lockiga lammskinn och fårskinn.

Fårskinnen och lammskinnen skiftar i många olika nyanser av grått, från ljusgrått till nästan svart. Pälsen är glansig och skimrar vackert i ljuset. Dessa lammskinn och fårskinn är en fantastisk gåva som kommer att hålla i många år.

Varför lockiga lammskinn?

Det finns många skäl till varför du bör överväga att köpa ett lockigt lammskinn från gården i Skåne. Främst är de av hög kvalitet och hälsosamma att använda. Med stor stolthet föder gården i Skåne upp friska och välmående lamm och får som sköts hand om på bästa möjliga sätt.

Den lockiga fårpälsen eller lammskinnspälsen, är inte bara vacker att se på, utan också mycket mjuk och lyxig att röra vid. Dessutom är både fårskinn och lammskinn mycket hållbara och kommer att hålla i många år med rätt skötsel.

Så här sköter du om ditt lammskinn

Lammskinn är relativt lättskötta när det gäller just äkta skinn. Det finns dock några saker du bör tänka på för att ditt lammskinn ska se ut som allra bäst. När du inte har det på dig ska du förvara det på en sval och torr plats utan direkt solljus.

När du ska tvätta ett fårskinn eller lammskinn, tänk då på detta om det blir väldigt blött. Häng upp det för att torka naturligt, lägg det inte i torktumlaren. Borsta den regelbundet med en mjuk borste för att ta bort eventuell smuts eller skräp.

Om du märker att det finns trassel i ditt lockiga fårskinn, använd fingrarna eller en bred tandad kam för att försiktigt ta bort dem. Om du behöver rengöra ditt lammskinn mer grundligt. Då kan du ta det till en professionell tvättare eller kontrollera med leverantören om det finns några speciella tips.

Hitta en leverantör som kan garantera det bästa fårskinnen och lammskinnen

Om du letar efter en underbart lammskinn eller fårskinn av hög kvalitet som håller i många år, behöver du inte leta längre. Det finns ett stort utbud av lockiga lammskinn och fårskinn, hos exempelvis ka-lantbruk.se.

Fårskinnen och lammskinnen finns tillgängliga i många olika nyanser av grått. Dessa pasasr lika bra i din inredning, som sittunderlag på fjällvandringen eller som ett skönt lammskinn i barnvagnen.

Fårskinnet och lammskinnets päls är glansig och vacker och skinnen känns sköna och hållbara. Med rätt skötsel kommer ditt lammskinn och fårskinn att vara en uppskattad del av din inredning i många år framöver.