NeedlePoint

pexels-sora-shimazaki-5938258

Aleppotvål – den bästa tvålen för hud, ansikte och hår?

Om du är på jakt efter en ny tvål har du kanske stött på Aleppo tvål. Denna tvål ökar i popularitet på grund av dess många fördelar för hud, ansikte och hår. Men vad exakt är Aleppotvål och varför är den så bra för dig? Fortsätt läsa för att ta reda på det.

Aleppotvål tillverkas av en bas av olivolja, med varierande mängder av den intensivt närande lagerbärsoljan som ger tvålen dess extra vårdande egenskaper. Ju mer laurelolja tvålen innehåller, desto mildare och mer vårdande är tvålen. På grund av sina antibakteriella och svampdödande egenskaper är lagerbärsoljan i Aleppotvålen bra vid hudinfektioner och för att läka insektsbett, skärsår och blåmärken. Den rekommenderas vid problem som håravfall och mjäll. Oljans antiseptiska egenskaper är bra för allergisk hud och hud med utslag.

Aleppotvålen är handgjord i Syrien med traditionella metoder som går tillbaka till århundraden. Kombinationen av olivolja och olja från lagerbär ger tvålen en lyxig känsla och en behaglig doft. Laurelbärsolja har också en lång historia av användning i hudvårdsprodukter. Den användes av Kleopatra och Julius Caesar för att parfymera deras bad, och den var en populär ingrediens i medeltida europeiska tvålar.

Om du letar efter en ny tvål som är skonsam mot huden, ger långvarig fukt och har en behaglig doft kan Aleppo tvål vara värd att prova. Du kan hitta Aleppotvål på nätet eller i specialbutiker för naturlig hudvård.

Oavsett om du letar efter en ny ansiktstvål, kroppstvål eller schampo kan Aleppo tvål vara värd att prova tack vare dess många fördelar för hud, ansikte och hår. Denna handgjorda syriska tvål är tillverkad av olivolja och laurelbärsolja och har en lyxig känsla och doft som gör att du känner dig uppfriskad och återfuktad hela dagen. Du hittar aleppotvål på ljungoflapland.se.