NeedlePoint

electric-car-734573_1280 (1)

Allt du behöver veta om Charge Amps Aura

Nu är det säkert att säga att elbilar är framtiden för transport. Med allt fler fördelar som de har att erbjuda, är det inte konstigt att alltfler människor väljer att byta till ett mer miljövänligt alternativ. Men med den här ökande populariteten har det blivit allt viktigare att ha en tillförlitlig laddare. Charge Amps Aura är en av många som finns på marknaden. Men innan du gör några köp, låt oss ta en titt på allt du behöver veta om Charge Amps Aura.

Hastighet:

En av de främsta faktorerna när det gäller laddning av en elbil är hastigheten. Och det är troligtvis en av de mest påtagliga fördelarna med Charge Amps Aura. Detta är en av de snabbaste laddarna på marknaden, vilket betyder att du kan ladda din bil snabbare än någonsin tidigare. Med en effekt på upp till 22 kW kan Aura göra en laddning på fyra timmar omvandlas till två timmar.

Anpassning:

En annan viktig faktor att överväga när du köper en laddare är om den passar din bil. Det här kan vara en stor fråga beroende på märket eller modellen på din bil. Lyckligtvis är Charge Amps Aura mycket anpassningsbar. Det fungerar på 98 procent av alla elbilar som säljs i Europa. Detta gör det till ett mycket användbart val för många.

Säkerhet:

Naturligtvis är säkerhet också en stor fråga när det gäller all slags elektronisk utrustning. Charge Amps Aura är en av de säkraste laddarna som finns tillgängliga idag med högeffektscertifiering, och skydd mot överspänning och kortslutningar. Detta gör det till en mycket pålitlig laddare som helst bör finnas i din garage för att säkerställa att du alltid har en säker och tillförlitlig laddning.

Kompakt design:

Till slut måste en laddare som Charge Amps Aura uppfylla alla krav när det gäller design och bekvämlighet. Det är en laddare som inte är för stor och tung, vilket gör den mycket användbar och lätt för dig att ta med dig på resan eller till jobbet. Dessutom är det mycket enkel att installera, och för att göra det så lätt som möjligt har den dessutom innbyggd wifi-kapacitet.

Sammanfattning:

Charge Amps Aura är verkligen en av de bästa laddarna som finns tillgängliga idag. Den är snabb, anpassningsbar, säker och har en kompakt design som gör det mycket bekvämt att använda. Så om du funderar på att skaffa en laddare för din elbil, kan Charge Amps Aura vara din bästa lösning! Har du dessutom ett företag som är i behov av laddstolpar? Då har El bil box allt du behöver.