NeedlePoint

Bilden visar en äkta cashmere tröja, med snygg kashmir tröja dam och kashmir tröja herr har du kashmir kläder som är sköna att bära året om

Anledningen till att din kashir tröja är så skön

Det finns inget som går upp mot en skön kashmir tröja för herr eller en kashmir tröja för dam. Kashmir är mjukt, varmt och lyxigt, och människor har burit det i århundraden. Kashmirull kommer från den otroligt mjuka underpälsen hos kashmirgetter även kallat cahmere getter. Underpälsen består av fina, mjuka hårstrån som skyddar getterna från kylan under de långa vintrarna.

Det är denna mjuka underpäls som används för att göra kashmirgarn. 100 % ren kashmir, inga fyllmedel eller blandningar. Kashmir är det perfekta materialet för användning året runt. Det är mjukt och luftigt, vilket gör det bekvämt mot kroppen.

Kashmir är också andningsbart, så du kan bära det på sommaren utan att känna dig för varm eller instängd. Och eftersom kashmir är en naturfiber är det lätt att ta hand om och håller länge. Så om du letar efter ett mångsidigt plagg som kan bäras året runt är kashmir ett utmärkt alternativ.

Så här tillverkas kashmir kläder

Kashmirull kommer från den otroligt mjuka underpälsen hos kashmirgetter. Underpälsen består av fina, mjuka hårstrån som skyddar getterna från kylan under de långa vintrarna. Det är denna mjuka underpäls som används för att tillverka kashmirgarn.

Getterna kammas för att ta bort underpälsen utan att skada det yttre hårlagret. Underpälsen rengörs sedan och spinns till garn. För att få bästa och skönaste kashmir kläderna och kashmir accessoarerna bör du hålla koll på att det är 100 % ren kashmir och inga fyllmedel eller blandningar.

Fördelarna med att välja kläder av kashmir

Kashmir är det perfekta materialet för användning året runt. Det är mjukt och luftigt, vilket gör det bekvämt mot kroppen. Kashmir är också andningsbart, så du kan bära det på sommaren utan att känna dig för varm eller instängd. Eftersom kashmir är en naturfiber är det lätt att ta hand om och håller länge. Så om du letar efter ett mångsidigt plagg som kan bäras året runt är kashmir ett utmärkt alternativ.

Om du letar efter ett mångsidigt plagg som kan användas året runt är kashmir ett utmärkt alternativ. Det är således mjukt, andningsbart och lätt att ta hand om, och det håller dig varm på vintern och sval på sommaren. Så varför inte unna dig en cashmere tröja eller kashmir kofta redan idag? Du kommer att bli glad att du gjorde det. Vill du lära dig mer om cashmere och kashmir samt lära dig mer om hur tillverkningen går till? Då kan du lära dig mer hos exempelvis cozycashmere.se.