NeedlePoint

pexels-ekrulila-2349991

Brickor för varje tillfälle – så väljer du rätt

Att servera mat och dryck kan vara en rolig, festlig händelse eller en vardaglig syssla. Men oavsett vilken typ av sammankomst du står värd för kan rätt mönstrade brickor göra hela skillnaden. Vare sig du är värd för en middagsbjudning, en utomhuspicknick eller ska sätta upp din morgonkaffestation har Nadja Wedin design den perfekta brickan för dig. Alla brickor är tillverkade av högkvalitativa material i Sverige. Låt oss ta en titt på varför du ska välja Nadja Wedin design för ditt nästa brickköp.

Det finns många olika stilar

När det gäller att välja den perfekta brickan är stilen allt. Hos Nadjawedin.com hittar du brickor som finns i olika former och storlekar så att du kan hitta den som passar dina behov perfekt. Behöver du något för att hålla din frukost på sängen? Prova deras runda brickor med vackra mönster som får ditt morgonkaffe att kännas som en godbit. Behöver du något att servera middag på? De har stora rektangulära brickor som lätt bär alla dina rätter och samtidigt ger en touch av klass till varje middagsbord. Och om du behöver något mer enkelt och hållbart för en picknick eller grillfest utomhus? De har många alternativ där också!

Kvalitet du kan räkna med

Kvalitet är viktigt när det gäller serveringsutrustning – det är därför de endast använder högkvalitativa material för att tillverka sina brickor. Det skandinaviska träet som används i dessa brickor är känt för sin hållbarhet och skönhet, vilket gör dem perfekta för både daglig användning och speciella tillfällen. Dessutom är varje bricka färdigställd med ett skyddande lager så att den inte blir repad eller skadad lätt med tiden. Så oavsett om du köper en bricka eller flera som gåvor kan du vara säker på att de kommer att hålla i många år framöver!

När det gäller att hitta den perfekta brickan för alla tillfällen har Nadja Wedin allt du behöver! Från runda brickor med vackra mönster till stora rektangulära brickor som är perfekta för middagsbjudningar – de har allt! Dessutom är deras brickor tillverkade av högkvalitativa material i Sverige, så de kommer garanterat att hålla i många användningstillfällen utan att visa något slitage på vägen. Så om du letar efter nya serveringsbestick den här säsongen, gå till nadjawedin.com och kolla in deras utbud redan idag!