NeedlePoint

pexels-lucas-pezeta-4336969

Fördelar med UV-ljus för inomhusmiljöer

Har du någonsin undrat om det fanns ett säkert, effektivt och enkelt sätt att desinficera inomhusmiljöer? Nåväl, undra inte längre! Med den senaste tekniken inom Far UV-ljus kan vi nu minimera smittspridningen i områden där människor vistas. Denna innovativa teknik är en utmärkt lösning för alla miljöer som behöver desinficeras, från toaletter, skafferier, mötesrum och entréer till matsalar och andra platser där människor umgås. Låt oss ta en närmare titt på hur detta fungerar. 

Vad är Far UV-ljus? 

Far UV-ljus är en typ av ultraviolett (UV) ljus med en våglängd mellan 200-280 nanometer. Den patenterade Care222®-ljustekniken använder detta bandpassfilter för att se till att frekvensen för Far UV-ljus alltid ligger inom det säkra området för människor. Detta innebär att även om det kan användas som ett effektivt sätt att döda bakterier och virus, kommer det inte att skada oss eller vår hud när det används på rätt sätt. 

Fördelarna med desinfektion med UV-ljus 

Far UV-ljus är ett av de mest effektiva sätten att desinficera inomhusutrymmen. Det kan nå svårrengjorda ytor som dörrhandtag, stolar och bord utan att lämna kvar några rester eller kemikalier som kan vara skadliga för människor. Eftersom det dessutom inte kräver något manuellt arbete eller kontakt med potentiellt förorenade ytor är det mycket säkrare än traditionella metoder för rengöring och desinfektion. Eftersom det dessutom bara tar några minuter att göra sitt jobb effektivt sparar det också tid!                 

Hur fungerar den? 

Användning av Far UV-ljus för inomhusmiljöer är ett säkert, effektivt och helautomatiskt sätt att hålla dina utrymmen fria från bakterier och virus. Användning av rörelsesensorer i kombination med den patenterade Care222®light-tekniken garanterar att alla ytor får tillräcklig täckning samtidigt som det är säkert för människor – vilket gör det idealiskt för alla miljöer där människor vistas. Så om du letar efter ett enkelt sätt att hålla dina utrymmen rena, titta inte längre än på Far UV-ljus!