NeedlePoint

erik-mclean-RV_WdgB1zFg-unsplash

Industri & Fordon

Vid köp av förnödenheter till bil eller industri såsom arbetshandskar, olika typer av oljor eller lastsäkring bör du besöka Xtr24. De jobbar efter sin slogan ”Högsta kvalitet till lägsta pris” vilket gör dem till det givna valet då du med säkerhet kommer finna det du söker till ett otroligt bra pris.

Alkylatbensin

Hos dem finner du bland annat alkylatbensin, även kallat miljöbensin då den är 99% renare än vanlig bensin. Dessutom har alkylatbensin bättre hållbarhet vilket med andra ord betyder att den är bättre för din, miljön och motorn. Hos Xtr24 kan du köpa både 2-takt och 4-takt alkylatbensin på fat, dunk och IBC-container.

Lastsäkring

Lastsäkring är en mycket viktig del av transporter, anledningen till detta är att minimera risken för olyckor och faror för lastbilar, fartyg, flygplan, gods eller andra trafikanter. Idag ställs höga krav på lastsäkerheten för gods och lastbärare under hela transportprocessen.

För att kunna säkerställa att lasten är ordentligt säkrad bör man också ta utrustningens kvalitet på största allvar och se till att den är i gott skick. Det är till exempel viktigt att det inte finns något slitage i lastsurrningen, såsom kantskador, skärskador eller mutterskador. Skador på enheten kan påverka funktionaliteten och därmed säkerheten.

Genom att använda rätt utrustning för din last kan du minimera risken för att lasten glider, förskjuts eller välter under transporten. Hos Xtr24 hittar du ett stort urval av remmar, lastsurrningar, kedjespännare och containernät.