NeedlePoint

ramona-balaban-br7pWtG6B_g-unsplash

Inred industriellt

Den industriella interiören är elegant och enkel. Med hjälp av industriell design kan du enkelt sätta din egen personliga prägel på inredningsdetaljer, t.ex. stora lampor, runt satsbord i järn, fårskinn eller träbänkar.

Grunderna i industriell stil börjar med minimalism. Föreställ dig kalla färger som svart, vitt, grått, armégrönt och olika bruna nyanser. Material som betong, lera och sten är perfekt integrerade i den industriella stilen och skapar en nästan naturlig atmosfär.

Väldigt enkelt, med alla ”naturliga” och kraftfulla detaljer i industriell stil. Det kan vara allt från läder till betong till trätillbehör. Det handlar om att kombinera färger och material för att skapa en intressant look. Sträva alltid efter ”mindre, mer” när du kombinerar olika möbler och detaljer. Så länge det är minimalt och enkelt är det inte ett misstag.

Tegelväggar, stålrör eller plank utgör grunden för att skapa öppna ytor, men industriell belysning får inte heller glömmas bort. Dessa egenskaper måste betonas för att uppnå ett riktigt industriellt utseende.

Engagerande och uttrycksfulla detaljer ska vara stora och enkla. På så sätt kommer de stora möblerna att vara i mitten av rummet och du kommer inte att ägna alltför mycket uppmärksamhet åt de små detaljerna. Det kan till exempel vara en stor och vacker soffa, ett stort matbord av trä eller stål. Möbler ska vara lite slitna, inte bara målade eller glänsande. Använd strukturerade fasta ytor om möjligt.

Om du är intresserad av såväl industriell inredning som andra typer av inredning så finns U.N Interiör nära dig. De har inte bara alla typer av industrimöbler, utan de har också saker som kohudsmattor, rustika vinställ, barstolar med traktorsäten, massor av olika återvunna trämöbler och massor av andra häftiga föremål!