NeedlePoint

Bilden visar naturliga konstväxter planterade i blomkruka, passa påa att skapa blombuktter med snygga tygblommor och sidenblommor som håller länge

Inreda med snygga konstväxter och växtväggar

Så här kan du enkelt skapa en grönskande inredning med snygga konstväxter och växtväggar. Genom att inreda med konstväxter som ser äkta ut sparar du mycket tid. Samtidigt får du konstgjorda växter och konstgjorda träd som är väldigt verklighetstrogna. Det finns även flera olika varianter av konstgjorda snittblommor som tygblommor, samt sidenblommor som håller länge.

Du kan enkelt komponera ihop konstgjorda blombuketter samt variera över olika säsonger. Det finns speciella anpassade konstväxter för utomhusbruk som är UV behandlade. Dessa går att plantera i dina vanliga rabatter utomhus.

Hur du kan dekorera med naturliga konstväxter

När vädret blir varmare och dagarna längre är det den perfekta tiden att börja tänka på att förnya ditt hem med lite fräsch grönska. Men om du inte är någon gröna fingrar så behöver du inte längre känna dig osäker på planering och skötsel.

Det finns många sätt att integrera växter i din heminredning utan att du behöver oroa dig för att behöva sköta om dessa nämnvärt. Det enda vatten som dessa ibland behöver är om du vill skölja av dessa i rengöringssyfte.

Naturligt konstgjord växtvägg och snygga gröna konstväxter och konstgjorda blommande krukväxter

Ett av de enklaste sätten att lägga till ett extra lager av stilfull inredning som samtidigt känns naturlig och inbjudande. Det är att plantera en Numera finns det så många realistiska alternativ att det är svårt att skilja på äkta och konstgjorda växter. Det bästa är att du inte behöver oroa dig för att vattna eller sköta om dem.

Du behöver bara sätta dessa konstgjorda krukväxter i en vacker blomkruka eller blomvas. Har du införskaffat konstgjorda blombuketter skapade av vackra sidenblommor och tygblommor? Då kommer dessa konstblommor att se snygga ut länge i din favoritvas, utan extra skötsel som vattenbyten och nya snittytor på stjälkarna.

Växtväggar som skapar lugn och blir en naturlig del i din inredning

Om du letar efter något mer omfattande kan du prova en konstgjord växtvägg. Växtväggar är populära inredningsdetaljer. Det finns goda skäl till det, de ger ett stort intryck utan att ta upp för mycket utrymme. Du kan köpa färdiga konstgjorda växtväggar eller skapa dina egna genom att hänga upp olika konstgjorda krukväxter från en väggmonterad spaljé eller ett galler.

Konstgjorda utomhusväxter med UV skydd som håller för utomhusplantering

Om du verkligen vill satsa på det hela finns det speciella konstväxter för utomhusbruk som är UV-behandlade och utformade för att tåla tuffa väderförhållanden. Dessa är perfekta för att ge färg och intresse till en uteplats eller en altan.

Letar du efter ett alternativ som kräver väldigt lite underhåll eller något som sätter stilen i ditt hem. Då finns det många olika sätt att dekorera med konstväxter. Med konstväxter kan du vara mer kreativ och skapa lite extra liv i ditt hem redan idag.