NeedlePoint

pexels-rodnae-productions-8292849

Köpa eller sälja företag

Sälja företag

Ungefär fyra av tio småföretag i Sverige riskerar att gå i konkurs när deras ägare går i pension. Det kan därför vara bra att sälja ett företag för att säkra jobb åt anställda. Om du funderar på att sälja ditt företag eller organisation finns det några saker att tänka på och du kan ha många olika frågor. Till en början handlar det om att finna en idealisk köpare. Detta kan göras på ett flertal sätt, men det enklaste och smidigaste sättet är att få stöd av en företagsmäklare i Stockholm. Företagsmäklare finns där under hela försäljningsprocessen och hjälper till från att höja försäljningspriset till att hitta rätt köpare. Bizbridge är specialister på företagsförsäljning och har en exklusiv licens för BCMS.

Sälja aktiebolag

Att sälja ett aktiebolag är lite annorlunda från att sälja ett företag, restaurang eller hotell. Först måste du bestämma hur många procent av ditt aktiebolag du vill saluföra. Ta reda på mer om detta hos Bizbridge.

Bizbridge

Oavsett om du vill sälja eller köpa bolag är det Bizbridge du ska kontakta. Genom att göra detta försäkrar du dig om att affären går igenom på bästa sätt och får hjälp hela vägen till köpet är klart!