NeedlePoint

pexels-josh-sorenson-1750378

Lyxig känsla med heltäckningsmatta

Är du också en av dem som inte tycker om känslan av att stiga upp från sängen och sätta dina fötter på ett kallt golv? Det finns en härlig lösning på detta – heltäckningsmattor! En heltäckningsmattor bidrar till att golvet blir mjukt och behagligt att gå på, dessutom dämpar den ljud. Denna lösning skapar en lyxig och mjuk känsla av rummet. Visste du att det dessutom finns heltäckningsmattor för trappan? Dessa går att montera oavsett om din trappa är rak eller svängd!

Ett billigare men minst lika bra alternativ till heltäckningsmatta är textilplattor. Fördelen med dessa textilplattor är att du monterar ihop plattorna till en heltäckande matta är att du enkelt kan byta ut en platta om det uppstått en skada eller den behöver tvättas, är enkel att montera på plats och är otroligt slitstark. Textilplattor används ofta i kontorsmiljöer både för att skydda golvet men också för att de är otroligt lätta att byta ut vid behov.

Är du intresserad av en heltäckningsmatta bör du kolla in Göteborgs Langettering. Dem har flertalet fina mattor som går att måttbeställa och erfarna mattläggare som hjälper er att lägga mattan på plats. Du finner dem både online och i deras mattbutik i Göteborg!