NeedlePoint

pexels-kat-smith-551588

Minska stress med robot

Vad är stress?

Stress ger dig extra energi när du har bråttom eller måste göra något viktigt. Men det kan också bidra till att du känner dig obekväm och må dåligt om du är stressad eller stressar för länge. Det är viktigt att vara fri från stress ibland, men i en vardag där man inte kan stå still, hur blir man det bäst? Ett stresstest kan visa dig när du är som mest stressad och ta reda på vad som får dig att känna dig stressad. Mindtemps digitala hälsocoacher kan visa dig hur du kan minska stress så att du kan bli mer produktiv och känna dig själv bättre.

Vad kan stress bero på?

Stress kan orsakas av många faktorer men här är några få saker som kan känneteckna stress:

  • Du sätter mycket press på dig själv och kräver mycket. Det kan handla om att du till exempel alltid vill vara bäst i skolan, den bästa vännen, se bra ut konstant eller träna regelbundet.
  • Andra sätter mycket press på dig och sätter för högra krav. Det kan till exempel vara släkt, vänner, lärare eller personer från din arbetsplats.
  • Tiden räcker inte till för att hinna med att göra allt det du vill och måste. Det kan vara saker som har med skola eller jobb att göra, träffa människor, träna eller något annat på fritiden.
  • Du är orolig eller stressad över saker du inte kan kontrollera.
  • Saker kring dig som till exempel att det är svårt att hänga med i rytmen, störs av buller eller svårt med koncentration.

Mindtemp

Mindtemp är ett företag som med sina digitala hälsocoacher kan hjälpa dig att minska stress och förbättra ditt självledarskap, vilket leder till bättre lönsamhet i slutändan. Mindtemps stresstest mäter din nuvarande stressnivå. Testet går även göra regelbundet för att se stressutveckling.