NeedlePoint

gullgardin6-500

Rullgaller: Vikten av säkerhet för ditt företag

Rullgaller är en viktig del av alla företag. De ger säkerhet och sinnesfrid när man lämnar byggnaden för dagen, särskilt om du befinner dig i ett område med hög brottslighet. Rullgaller kan också bidra till att ditt företag ser professionellt och polerat ut. Om du funderar på att installera rullgaller för ditt företag, läs vidare för mer information!

Vad är rullgaller och vad gör de?

Rullgaller är en typ av galler som ofta används i kommersiella och industriella lokaler. De är utformade för att skydda fönster och dörrar från inbrott och vandalism men kan också användas i hemmet inuti exempelvis garaget. Rullgaller består av en serie horisontella lameller som är kopplade till varandra med gångjärn. När gallret är stängt fälls lamellerna upp som en rullgardin och bildar en barriär som är svår att tränga igenom. rullgaller kan tillverkas av en mängd olika material, bland annat aluminium och stål och trä.

Hur du väljer rätt rullgaller för ditt företag

Det finns många faktorer att ta hänsyn till när du väljer rätt rullgaller för ditt företag. Den första är vilken typ av öppning du behöver skydda. Rullgaller finns i en mängd olika bredder och höjder för att passa de flesta öppningar. Nästa faktor är vilken säkerhetsnivå du behöver. Om du skyddar föremål av högt värde behöver du ett rullgaller som erbjuder en hög säkerhetsnivå. Det finns rullgaller med inbyggda låsmekanismer och manipuleringssäkra beslag. Den sista frågan är den estetiska aspekten. Rullgaller finns i en mängd olika färger och ytbehandlingar för att matcha utseendet på ditt företag. Med så många alternativ är det lätt att hitta ett rullgaller som uppfyller dina behov. Jalusiexperten.se är ett känt företag som installerar skräddarsydda rullgaller till ditt företag. De erbjuder även rulljalusier. Se till att kolla in dem!