NeedlePoint

pexels-max-vakhtbovych-7534282

Vilken typ av dusch?

Att välja vilken typ av dusch man vill ha, och kan ha anpassat till badrummets storlek kan vara svårare än man tror. Utbudet av olika utföranden av duschar är fler än man tror. Hos Andres Glass hittar du flera olika duschlösningar. Där har du dessutom möjligheten att måttbeställa din dusch efter just dina behov. Det viktigaste att tänka på vid inköp av dusch är hur stor yta du har, hur mycket du kan tänka dig anväda till duschen samt vilken typ av stil du önskar på din duschlösning.

Beroende på hur stort ditt badrum är finns det olika lösningar som passar bäst. I ett mindre badrum vill man gärna inte låta en dusch ta för mycket plats och det finns smarta lösningar även för det!

Duschhörna

En lösning som placeras precis som det låter, i ett hörn av badrummet med minst två glas för att skapa en känsla av att vara omgiven och en varm och härlig duschplats. Dessa finns i olika utföranden, om du till exempel väljer en vikdörr kan du skapa mer utrymme när duschen inte används genom att vika ihop dörrarna. Perfekt för mindre badrum!

Duschvägg

Detta är en fast eller rörlig glasvägg speciellt lämplig för mindre badrum. Nackdelen med denna lösning är att värmen inte stannar i duschen som en duschhörna gör, och vattnet hittar gärna ut från duschen då det inte finns något som stoppar.

Duschdörr

Om du tycker att duschar ska sträcka sig från en vägg till en annan eller bygga en dusch så att bara en dörr saknas så är det här lösningen. Dessa finns även som skjutdörrar, vilket gör att du inte behöver mer utrymme för att öppna eller stänga dörren.