NeedlePoint

AM Berglund – Flyttlösningar för privatpersoner i Mora, Leksand, Falun, Borlänge och Rättvik 

Att flytta är en stressig upplevelse. Det går inte att komma ifrån det. Men med rätt flyttfirma behöver det inte vara så svårt. AM Berglund är din flyttfirma i Mora, Leksand, Falun, Borlänge och Rättvik för dig som privatperson och företag. Med många års erfarenhet och ett engagemang för utmärkt kundservice kan du lita på att vi tar hand om din flytt. Låt oss ta en närmare titt på vad som gör AM Berglund till det perfekta valet när det gäller din nästa flytt.  

Ett brett utbud av tjänster 

AM Berglund erbjuder ett brett utbud av tjänster för att göra din flytt så stressfri som möjligt. De erbjuder tjänster för packning och uppackning samt lastning och lossning, och tillhandahåller gärna specialiserad hjälp för alla ömtåliga föremål som kräver särskild hantering eller transportbehov, till exempel pianon eller stora möbler. 

Den bästa utrustningen 

Vi förstår att rätt utrustning är nyckeln när det gäller att flytta effektivt och säkert. Därför använder vi endast utrustning av hög kvalitet från pålitliga märken. Detta garanterar att alla våra flyttar sker snabbt och smidigt. Vi använder också speciella skyddsmaterial som bubbelplast, filtar och remmar på alla ömtåliga föremål som behöver extra skydd under transporten.

Utmärkt kundservice 

På AM Berglund strävar vi efter excellens i både vårt tjänsteutbud och vår kundservice. Vårt team består av erfarna proffs som är dedikerade till att erbjuda högsta möjliga kvalitet i varje flytt vi utför. Vi svarar alltid gärna på dina frågor före, under eller efter processen så att du kan vara trygg i vetskapen om att du kommer att tas om hand under hela processen, varje steg på vägen!  

När det är dags för nästa flytt tveka inte att anlita AM Berglund i Mora, Leksand, Falun, Borlänge eller Rättvik! Med många års erfarenhet av att tillhandahålla utmärkta flyttlösningar för privatpersoner garanterar vi att du inte blir besviken på vår service! Kontakta oss redan idag för att få veta mer om hur vi kan göra din nästa flytt enklare än någonsin!