NeedlePoint

pexels-ylanite-koppens-796607 (1)

Är du värd för en utomhusfest? Överväga ett tält med stretch

Det är viktigt att ha ett partytält i åtanke ifall vädret skulle bli dåligt. Det finns flera olika typer av partytält, men en som har blivit alltmer populär på senare tid är uthyrning av så kallade stretchtält. Denna typ av tält är perfekt för dem som söker en dynamisk lösning för att vädersäkra alla evenemang, stora som små! Låt oss diskutera varför du bör överväga den här typen av tält när du anordnar ditt nästa utomhusevenemang.

Vad är ett stretchtält?

Ett stretchtält är i huvudsak en stor baldakin av tyg. Det har flexibla stolpar runt kanterna och kan sättas upp på vilken plan yta som helst, som gräs eller betong. Stolparna har remmar som fästs på stakar som hamrats ner i marken, vilket gör dem otroligt säkra även i blåsiga förhållanden. Det gör också att du enkelt kan justera tältets storlek och form beroende på dina behov.

Fördelar med att använda ett stretch-tält

Det finns flera fördelar med att använda ett stretchtält när du anordnar ett utomhusevenemang. Till att börja med ger de ett utmärkt väderskydd mot både regn och sol utan att blockera för mycket ljus eller luftflöde. De erbjuder också en otrolig flexibilitet när det gäller storlek och form – du kan välja mellan runda, ovala, fyrkantiga, rektangulära eller andra unika former som passar perfekt till ditt utrymme! Stretchtält finns dessutom i många olika färger, vilket gör att du kan anpassa evenemangets utseende och känsla. Slutligen, eftersom de är gjorda av tyg är de lätta och lätta att transportera och sätta upp!

Hur mycket kostar det att hyra ett stretchtält?

Kostnaden för att hyra ett tält i Göteborg varierar beroende på faktorer som storlek och plats, men ligger vanligtvis mellan 10 000 och 30 000 kronor när det inkluderas montering och transport. Naturligtvis kan du behöva ytterligare utrustning som bord och stolar samt personal för att hjälpa till med uppställning/nedrivning så tänk på det när du budgeterar för ditt evenemang!

Det kan vara roligt att anordna en utomhusfest, men det kräver också noggrann planering – särskilt när det gäller att välja rätt typ av partytält! Lyckligtvis finns det nu ett alternativ som ger ett utmärkt väderskydd samtidigt som det erbjuder flexibilitet när det gäller storlek och form: uthyrda stretch-tält! De finns inte bara i olika färger utan är också lätta men ändå tillräckligt säkra för att klara av blåsiga förhållanden, vilket gör dem idealiska för alla typer av utomhusevenemang, stora som små. Så om du letar efter en dynamisk lösning för att vädersäkra din nästa stora fest kan du överväga att hyra ett stretchtält!