NeedlePoint

pexels-monica-silvestre-803908

Lamellgardiner – för dina stora fönster

Lamellgardiner är ett utmärkt val för större fönster och glasfasader. Dessa gardiner ger inte bara en vacker inredningsdetalj, utan också en hög funktionalitet genom att kunna rikta ljus in i rummet vid behov. Tack vare det stora utbudet av material och färger kan lamellgardiner enkelt anpassas till både hemmiljöer och kontorsmiljöer.

Lamellerna är ställbara och vinklingsbara vilket ger dig stor reglering av ljuset och insynen. De fungerar också utmärkt som rumsavskiljare, avskärmning av lokaler och för mörkläggning. En av de största fördelarna med lamellgardiner är att de tar upp minimalt med plats i hopdragen position då de packas lodrätt till ett litet smalt paket. Dessutom kan de monteras i höga fönster, i lutande partier och även i välvda och runda fönster.

Vi erbjuder ett brett utbud av lamellgardiner med olika strukturer, mönster och kulörer. Vissa modeller är även flamskyddade för extra säkerhet. Du kan välja om du vill att gardinerna ska öppnas från höger till vänster, från vänster till höger, från mitten till ändarna eller från ändarna till mitten. Valet är helt upp till dig!

Lamellgardinerna kan manövreras manuellt med kulkedja och draglina, eller motordrivet. Öppning, stängning och vinkling kan manövreras med fjärrkontroll för extra bekvämlighet.

Sammanfattningsvis är lamellgardiner ett flexibelt och mångsidigt alternativ för att reglera ljuset och insynen i rummet samtidigt som de fungerar som en stilren inredningsdetalj. Valet av material, färg och manövreringsalternativ gör det lätt att anpassa lamellgardinerna till dina specifika behov och preferenser.