NeedlePoint

pexels-elevate-1267338 (1)

Populär truckutbildning

Truckutbildarna erbjuder Sveriges mest populära truckutbildning. Många företag behöver duktiga truckförare som har utbildats av förstklassiga utbildning. Truckutbildarna utbildar större grupper i företag eller erbjuder kurser till privatpersoner på 16 olika orter. Från Malmö i söder till Luleå i norr erbjuds truckutbildningar för privatpersoner nästan över hela landet. Ta en titt på hemsidan för att se var du kan boka närmaste kurstillfälle.

Dessa utbildningar är givetvis helt företagsanpassade och kurser erbjuds företag över hela landet. Då kommer dem ut och utbildar personalen på plats åt dig. Som företag kan du även få skräddarsydda truckkort som bara är tillgängliga för just det företaget.

På många arbetsplatser är det en fördel att ha truckkörkort och för den som gått en truckutbildning finns det gott om jobb där ute.

Truckkörkort är indelade i fyra kategorier: A, B, C och D och på Truckutbildarna kan du få utbildning i alla olika kategorier. Vilket typ av truckkort du bör ta beror på vilken arbetsplats du vill in på, men har du de vanligaste truckkorten klass A och klass B ger det dig goda chanser att få jobb på flera olika arbetsplatser, som t.ex. lager, industri och hamnar.

Truckutbildarna är ett utmärkt alternativ då vi håller hög kvalitet till ett lågt pris. Våra utbildare är certifierade och har lång erfarenhet inom branschen och kursinnehållet följer Truckläroplanen TLP10, vilket är i linje med branschriktlinjer.

Kravet för att gå truckutbildning och ta truckkörkort är att du ska vara minst 16 år.