NeedlePoint

pexels-vinta-supply-co-_-nyc-842947

Val av ryggsäck

En ryggsäck är ett praktiskt sätt att få med sin packning oavsett vad du ska göra. Den ska rymma allt du behöver och trots detta gå att bära genom skog och natur.

Vilka är dina behov

Tänk efter innan du går till affären. Vilka miljöer och aktiviteter ska din ryggsäck passa för? Hur långt brukar du åka och hur många väskor vill du ha med dig? En utflykt med tält i naturen skiljer sig mycket från en weekendtur till en stad i Europa, där man ofta använder sig av weekendväskor, medan tältturer kräver större väskor med fler fack och utrymme. Kom ihåg att ingen ryggsäck är perfekt. Man måste vara beredd att kompromissa när man väljer en modell som passar olika situationer.

Mest relevant funktion

Vad är det viktigaste för dig gällande din ryggsäck? Behöver den tåla regn? Vill du kunna öppna den främre delen av ryggsäcken? Vill du ta bort topplocket och fästa det på frontpanelen? De flesta ryggsäckar har flera funktioner. Så tänk på vad som är viktigast för dig eller ta hjälp av experter för att få till dig tips och råd.

Show Your True

Hos Show your true finner du ett stort utbud av ryggsäckar, sportväskor med mera. Deras väskor är snygga, komfortabla och praktiska.